Осетинські пироги з сиром та картоплею

Смачними, ароматними, апетитними виходять осетинські пироги з сиром та картоплею. Рецепти приготування до вашої уваги пропонуємо у цій публікації. Не варто переживати, навіть якщо у вас немає досвіду приготування. Прості етапи та детальний опис приготування приведуть вас до вдалого результату.

Осетинські пироги з сиром та картоплею: ​​рецепт з тестом на кефірі

Традиційно на пісному тесті готуються осетинські пироги з сиром та картоплею. Рецепти на воді зручні та недорогі, але на кефірі готові пироги виходять смачнішими. Пишна, дуже м’яка та смачна скоринка контрастує з найніжнішою начинкою всередині. Вам захочеться частіше балувати себе таким частуванням.

Підготуйте:

  • 250 мл кефіру;
  • 100 мл води;
  • 1 ч. л. сухих дріжджів;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 450 г борошна (+ для запасу та розкочування коржів);
  • 1-2 ч. л. солі;
  • 2 ст. л. олії соняшникової.

Для начинки:

  • 500 г картоплі;
  • 170 г адигейського сиру;
  • Сіль, перець за смаком;
  • петрушка свіжа за смаком;
  • 100 г вершкового масла для змащування.